Jubileumeditie Mantelzorgconcert in Buurthuis Moesel

Archieffoto WdG - Mantelzorgconcert in 2019

Op zaterdag 11 november, de start van het nieuwe Vastelaovendj-seizoen, staat er naast dit evenement ook nog iets bijzonders op de agenda: het inmiddels traditionele Mantelzorgconcert. Voor de tiende keer op rij slaan harmonie Weert-Zuid en Punt Welzijn de handen ineen om Weerter en Nederweerter mantelzorgers te verwennen met een muzikaal verwenmoment.

Jubileumeditie

Om deze speciale jubileumeditie extra feestelijk te maken, hebben ze niet alleen lokale, maar ook regionale artiesten weten te strikken. De gehele middag zal worden opgeluisterd door het vrijetijdsorkest onder leiding van Tjeu Snoek, met optredens van Mark en Wilhelmien, Aldje Hendrikx (beter bekend als de Nederweerter Beppie) en als kers op de taart zullen ook Thei & Marij een optreden verzorgen.

Praktische informatie

Het evenement vindt plaats in buurthuis Moesel, gelegen aan de Christinelaan 25 te Weert. De deuren openen om 13:00 uur, en de muzikale middag gaat van start om 14:00 uur, om tegen 16:30 uur af te sluiten. Het Mantelzorgconcert is gratis toegankelijk; het enige wat je hoeft te doen, is jezelf of degene voor wie je zorgt aanmelden via de volgende link: https://www.puntwelzijn.nl/activiteit/mantelzorgconcert-2023/

Als mantelzorger ben je van harte welkom en je mag gerust degene voor wie je zorgt meebrengen. Het wordt een gezellige middag met prachtige meezingliedjes en gevarieerde muziek.

Rolstoelplaatsen

Ze hebben speciale rolstoelplaatsen geregeld; mocht je hier gebruik van willen maken, vermeld dit dan graag bij je aanmelding.