Reünie oud medewerkers Etec

Someren-Eind – Was jij ooit werkzaam bij confectieatelier Etec in Someren-Eind waar in mei 1990 definitief de deuren werden gesloten? Dan is de organisatie van de reünie op zoek naar jou!

Reünie van de Etec, een idee van 3 oud collega’s (Ine, Agnes en Annie) die al meer dan 30 jaar regelmatig gezellige avonden beleven en waar de Etec nog vaak het onderwerp van gesprek is. Zou je het ook leuk vinden om je oud collega’s weer te ontmoeten, herinneringen op te halen en misschien oude vriendschappen nieuw leven in te blazen, geef je dan snel op.

Alle oud medewerkers zijn van harte welkom om er een gezellige middag van te maken op zaterdag 16 mei 2020 bij De Plattevonder in Someren-Eind.

De middag zal er als volgt uitzien:
13.30 Ontvangst met koffie en lekkers (2 consumptiebonnen + borrelhapjes)
16.30 Soepbar met broodjes
18.00 Afscheid nemen

De kosten voor deze middag hebben ze zo laag mogelijk gehouden namelijk, € 15,00. Wil je erbij zijn geef je dan snel op voor 23 december 2019 via de mail van Annie Linders: [email protected] Heb je geen mail dan kan je ook bellen naar 06-52225617 (alleen als je geen mail hebt).

In de 2e helft van januari wordt, bij een opgave van minimaal 50 personen, bekend gemaakt op welk rekeningnummer je het bedrag van € 15,- kan overmaken. Twijfel niet, geef je op, zorg dat je erbij bent.