Shoeby opent vestiging in Muntpassage

Shoeby gaat begin 2020 een winkel openen in winkelcentrum de Muntpassage in Weert. Het is, in navolging van o.a. H&M en Norah de derde (voor Weert nieuwe) modeketen die zich in het overdekte winkelcentrum gaat vestigen.

Over Shoeby

Ruim vijfendertig jaar geleden openden John en Mieke van Deursen de eerste Shoeby winkel in Den Bosch. Wat op zeventig vierkante meter begon is inmiddels uitgegroeid tot ongeveer 225 winkels en een eigen webshop. Shoeby staat naar eigen zeggen voor persoonlijke aandacht en service, gezellige winkels op strategische locaties en een trendy collectie in een herkenbaar handschrift voor het middensegment.

Shoeby heeft ook al vestigingen in de regio waaronder in Budel, Nederweert, Heythuysen en Roermond. In Weert gaat Shoeby haar winkel vestigen in de voormalige unit van Van Haren. Norah opent dit jaar nog haar deuren in de oude Coolcat unit.

Afronding werkzaamheden Muntpassage

Afgelopen week is het glas geplaatst boven de entree van de Nieuwe Markt en zijn ook de units aan de Nieuwe Markt zijde voorzien van glas. De sprinklerinstallateur heeft intussen ook alle werkzaamheden voltooid.