(Foto’s/video) Weert heeft vanaf vandaag een H&M. Een langgekoesterde wens van veel Weertenaren gaat hiermee in vervulling.

Tijdens de opening op woensdagochtend was het meteen topdrukte. Mensen stonden in de rij om naar binnen te mogen. De eerste klanten stonden zelfs al om 8 uur voor de deur. Niet geheel verwonderlijk want de eerste 100 bezoekers ontvingen een kraskaart met een shoptegoed variërend tussen de 5 en 100 euro.

De nieuwe winkel is opgebouwd in een bestaand pand in de Muntpassage, dat flink onder handen is genomen. Details van ‘Taverne de Oude Munt’ zijn hierbij in tact gehouden en gecombineerd met moderne elementen, zoals hoge glazen puien die voor veel daglicht in de winkel zorgen. De winkel heeft twee verdiepingen en de etages zijn per lift en roltrap toegankelijk. In de winkel is ook de Click & Collect-service beschikbaar, waarmee klanten online bestellingen hier kunnen afhalen en retourneren.

Met het aanbod van zowel dames-, heren- als kidscollecties kan de modewinkel iedereen bedienen. Het team stond de popelen om de eerste klanten op deze nieuwe locatie te verwelkomen.

Video via Youtube

https://youtu.be/FYneTLTlC9s

27 REACTIES

  1. Ik zie weinig mensen van mijn leeftijd, misschien wachten zij tot na de kermis.
    Kan ik mijn fiets nog gratis stallen?

  2. Niet iedereen werkt van acht tot vijf .. denk bv aan , de Zorg fabrieksploegendiensten etc. En daarnaast bestaan er tegenwoordig smartphones met internet en kun je ook (in je pauze , ehhhh) online via een desktop of laptop

  3. Met passen werkt dat toch voor geen meter? Ja je hebt zelf een vaste maat, maar dingen vallen vaak groter of kleiner uit. En tig keer [ook als het kosteloos is] heen en weer sturen is ook omslachtig.

  4. Dat zijn dezelfde mensen die ook bij de opening van de nieuwe Aldi, en de nieuwe Jumbo op Leuken stonden…en straks als eerste bij de opening van de nieuwe Jan Linders staan….ergo ,,,,als er iets voor niks te krijgen is staan deze mensen telkens voorop..!! Ik ga daar echt niet voor gek in de rij staan …ik zie het volgende week wel.

  5. is een foutje , ik wilde reageren op de opmerking van positivo en wat daar weer onder staat.: “Positivo •
    Je kunt precies zien wie niet hoeft (wil) te werken.”

  6. Ik denk ook dat deze niet lang in Weert zal blijven .Leuke winkel hoor , daar niet van maar veel mensen kopen er in het begin natuurlijk ,lopen dan in dezelfde kleding /winterjassen rond ( ik kijk uit naar de kermis ) dat was vroeger ook bij bepaalde winkelketens . Maar verder is Weert niet veel soeps meer qua winkelen helaas , daarom vrees ik dat deze winkel het ook niet gaat redden hier en wie weet wat de huur inmiddels is in die verbouwde Munt ; het was al niet meer betaalbaar voor veel winkels. Echt jammer maar zo is het nu anno 2019 ; evt passen in de winkel en dan online shoppen bij de goedkoopste. En als er behalve deze publiekstrekker niet genoeg keus is gaat men toch naar een stad waar wel nog die winkelkeus is .

Comments are closed.