Topdrukte bij opening H&M in Weert

(Foto’s/video) Weert heeft vanaf vandaag een H&M. Een langgekoesterde wens van veel Weertenaren gaat hiermee in vervulling.

Tijdens de opening op woensdagochtend was het meteen topdrukte. Mensen stonden in de rij om naar binnen te mogen. De eerste klanten stonden zelfs al om 8 uur voor de deur. Niet geheel verwonderlijk want de eerste 100 bezoekers ontvingen een kraskaart met een shoptegoed variërend tussen de 5 en 100 euro.

De nieuwe winkel is opgebouwd in een bestaand pand in de Muntpassage, dat flink onder handen is genomen. Details van ‘Taverne de Oude Munt’ zijn hierbij in tact gehouden en gecombineerd met moderne elementen, zoals hoge glazen puien die voor veel daglicht in de winkel zorgen. De winkel heeft twee verdiepingen en de etages zijn per lift en roltrap toegankelijk. In de winkel is ook de Click & Collect-service beschikbaar, waarmee klanten online bestellingen hier kunnen afhalen en retourneren.

Met het aanbod van zowel dames-, heren- als kidscollecties kan de modewinkel iedereen bedienen. Het team stond de popelen om de eerste klanten op deze nieuwe locatie te verwelkomen.

Video via Youtube

https://youtu.be/FYneTLTlC9s