Bussen parkeren op Parallelweg

(Foto’s/video) Vanaf vandaag t/m zondag wordt er bij Roermond aan het spoor gewerkt. Om de reizigers toch op hun plaats van bestemming te laten komen heeft de NS bussen ingezet.

Echter had de organisatie die het busverkeer regelt er niet op gerekend dat de P&R parkeerplaats van Q-Park vol zou staan met auto’s. De slagbomen zijn buiten werking en men had niet verwacht dat zoveel mensen voor de auto zouden kiezen in plaats van het openbaar vervoer.

Omdat de parkeerplaats aan de Parallelweg vol staat met auto’s kunnen de bussen er niet parkeren. Ze moeten nu noodgedwongen op de Parallelweg parkeren. Het zorgt voor enige verkeerschaos. Er zijn verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Mocht je de komende dagen van plan zijn om de Parallelweg of het NS-station te passeren, houd dan rekening met hinderlijke verkeersdrukte. Voor de bezoekers van de coffeeshop is een provisorische ‘koop snel wiet & ride’ parkeerplaats gecreëerd.

Video via Youtube

https://youtu.be/NTgTVZ_LBn4

[nggallery id=’8677′]