Vier stoelen draaien voor Milo en band

Milo Seerden uit Weert maakte met haar band BrugklasBeatz grote indruk op de jury van The Voice of Holland. Samen wisten ze alle vier de stoelen te laten draaien in de talentenshow op RTL4.

De band waar de Weertse in zingt brengt graag guilty pleasures uit de jaren 90 en 00 ten gehore. Samen brengen ze veel energie over op het publiek en zorgen ze ervoor dat de mensen hun dag van hun leven, beleven.

Eenmaal op het podium van The Voice of Holland speelde de band het nummer ‘Too Lost In You’ van de Sugababes. Met hun optreden wisten ze alle vier de juryleden te imponeren. Ali B was de eerste die zijn stoel liet draaien. Daarna volgden de andere juryleden Anouk en Lil Kleine. Waylon moest iets langer nadenken, maar na de uithaal van Milou was ook hij overtuigd.

De band speelde samen met Ali B nog het nummer ‘Leipe Mocro Flavour’ waarna ze ook kozen voor Ali B als coach. Ook het thuispubliek was enthousiast. Maar liefst 73% van de ‘thuiscoaches’ draaiden.