Proeflessen Voortgezet Onderwijs

Algemeen Cranendonck Informatie Regio Reageer 1 min. leestijd

De drie Weerter scholen voor Voortgezet Onderwijs en het BRAVO! College Cranendonck in Budel, verenigd in LVO Weert, willen dat leerlingen de beste keuzes maken voor de start van hun toekomst.

De keuze voor een school voor Voortgezet Onderwijs is een grote stap en een belangrijke beslissing. Daarom verzorgen de scholen van 13 t/m 16 januari 2020 uitgebreide voorlichtingsavonden met proeflessen.

Alle ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8 zijn met hun zoon of dochter voor de voorlichtingsavonden uitgenodigd. Online inschrijven kan van dinsdag 26 november 2019 tot en met 18 december 2019 op www.lvo-weert.nl.

Tijdens de voorlichtingsavonden presenteren de scholen de voordelen van een goede samenwerking, de kenmerkende resultaatgerichte aanpak en de leerlinggerichte mogelijkheden. Ondertussen kunnen de leerlingen ‘proeven’ aan bijvoorbeeld het Technasium, Sportline of het Tweetalig Onderwijs. Elke school organiseert de voorlichtingsavond op haar eigen en unieke manier.

Data voorlichtingsavonden/proeflessen

• Maandag 13 januari 2020: BRAVO! College Cranendonck
• Dinsdag 14 januari 2020: Het College Weert
• Woensdag 15 januari 2020: Philips van Horne
• Donderdag 16 januari 2020: Het Kwadrant

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie