Groep 8 opgelet; aanmelden voorgezet onderwijs

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via: LVO Weert

Zit jij in groep 8 van de basisschool? Dan ga je in de komende weken een belangrijke stap zetten: de keuze voor een school voor het voortgezet onderwijs. Een nieuwe school, een nieuwe leeromgeving, nieuwe vrienden, een spannende stap. Heb je al een keuze gemaakt? Op de scholen van LVO Weert ben je van harte welkom. Aanmelden kan van maandag 25 tot en met vrijdag 29 maart 2024. 

Aanmelden 

Om je aan te melden, maken de scholen gebruik van een online aanmeldformulier. Dit kun je digitaal invullen van maandag 25 maart 09.00 uur tot en met vrijdag 29 maart 23.59 uur. Op de websites van de LVO scholen staat vanaf medio maart op de homepage een button ‘Aanmelden’. Door hier op te klikken, kom je op de aanmeldpagina van de betreffende school. 

Je kunt je gewoon thuis aanmelden. Heb je echter hulp nodig bij het digitaal inschrijven of heb je inhoudelijke vragen over de aanmelding? Dan is het ook mogelijk om je op locatie in te schrijven. Een team van medewerkers staat op maandag 25 en dinsdag 26 maart van 19:00 tot 21:00 uur voor jullie klaar om de aanmelding gezamenlijk in orde te maken. Neem hiervoor het adviesformulier van de basisschool en het Burger Service Nummer (legitimatie) van de leerling mee. 

Leerlingen die zich willen aanmelden voor het Praktijkonderwijs worden sowieso op school verwacht. Zij kunnen hiervoor een afspraak maken met mevrouw Geelen via [email protected]. Ook leerlingen uit België die zich in willen schrijven, kunnen dit enkel op locatie doen. Voor online aanmelding is namelijk een BSN-nummer noodzakelijk. 

Locaties 

  • Het Kwadrant – Thornstraat 7, Weert 
  • Philips van Horne – Herenstraat 298, Weert 
  • Het College Weert en Koers – Parklaan 1a, Weert 
  • BRAVO! College Cranendonck – Jan van Schoonvorststraat 1, Budel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie