Bouwactiviteit bij toekomstig Loft28

Algemeen Economie Weert 4 reacties 1 min. leestijd

Begin juni werd het officiele startsein gegeven voor de ombouw van het voormalige UWV-kantoor op de hoek Emmasingel / Maaspoort. Na het startsein bleef het opvallend stil wat betreft de opbouwwerkzaamheden.

In opdracht van initiatiefnemer Prinsenstal Vastgoed was het pand al volledig gestript. Maar de start van de opbouw liet even op zich wachten. Ook bij de politiek in Weert was het opgevallen en de wethouder werd eind oktober om een reactie gevraagd. In het antwoord liet wethouder weten dat de transformatie van de commerciële ruimte op de begane grond nog in voorbereiding was. Hiervoor moest nog een omgevingsvergunning worden aangevraagd.

Deze week is de stilte doorbroken en is het eerste nieuwe beton gestort. De transformatie van het voormalig kantoorgebouw naar een wooncomplex met 28 loftwoning is daadwerkelijk van start gegaan.

Meer informatie over het project is te vinden via: www.loft28weert.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
4 reacties