Win het Weerter Monopolyspel

Winactie – Weert krijgt haar eigen Monopolyspel. Binnenkort start de uitlevering van het bordspel en WdG mag er twee verloten.

Het idee voor dit spel is tweeledig ontstaan. Enerzijds door trots voor de stad Weert, anderzijds om geld in te zamelen voor een goed doel. De straten op het spel zijn vernoemd naar Weerter straten die geadopteerd zijn door ondernemers uit Weert. Ook vanuit de gemeente Weert is er positief gereageerd en medewerking verleend bij het tot stand komen.

Eind november komt het spel beschikbaar. Wil je zeker weten dat je het spel voor de feestdagen in huis hebt? Dan kun je het spel bestellen via www.Weertspel.nl. Let op, ben er snel bij want er is maar een beperkte oplage van 2000 stuks beschikbaar!

WdG verloot twee exemplaren. Beantwoord de onderstaande prijsvraag en je maakt kans op het Weerter Monopolyspel.

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen.
De winnaars zijn: A.van Goor en C. Spaan

Actievoorwaarden: de prijsvraag duurt t/m 24 november 2019 23.59 uur. De winnaar wordt in week 48 bekend gemaakt. Maximaal 2 deelnemers per IP-adres / computeraansluiting. Deelnames via het TOR-netwerk / Proxyservers worden uitgesloten. Minimale leeftijd is 16 jaar. De winnaars krijgen van WdG een e-mailbericht met nadere instructies. De ingevulde gegevens worden alleen doorgegeven aan het bestuur van BIZ-O. De voorletter en achternaam wordt van de winnaars worden bekend gemaakt via: https://www.weertdegekste.nl/winnaars-prijsvragen/. Na het beëindigen van de prijsvraag (en wanneer de prijs is verzilverd) worden alle gegevens gewist.