Op zaterdag 30 november organiseert Punt Welzijn namens de gemeente Weert een leuke dag voor bestuurders. Punt Welzijn biedt verschillende activiteiten, workshops en voorstellingen door heel Weert aan, speciaal voor bestuurders van verenigingen en vrijwilligersorganisaties in Weert.

Je kunt je inschrijven voor één activiteit of workshop naar keuze. Ze hebben een divers aanbod voor je gecreëerd. Zoals een stadsafari, (stads)wandeling, sportclinic, dans –of creatieve workshop, rondleiding AZC, pubquiz etc. Weert heeft een bruisend verenigingsleven, waarbij jij als bestuurder onmisbaar bent. En Punt Welzijn maakt er een punt van om jou in het zonnetje te zetten.

De officiële opening van de dag, door wethouder Paul Sterk, vindt plaats om 10.00 uur in het Keenter Hart, St Jozefskerkplein 3. Inschrijven voor de opening en/of 1 evenement kan via www.puntwelzijn.nl onder het kopje activiteiten vind je de “Dag voor de bestuurder”. Direct aanmelden kan ook via deze link: https://www.puntwelzijn.nl/activiteit/dag-voor-de-bestuurder/.

Bekijk de flyer (PDF)

https://iwdg.nl/2NOnqHp