Workshop ‘Positief Gezond Ouder’

Sta je bij het ouder worden wel eens stil bij het moment dat je gaat inleveren? Wat dat dan voor jou betekent? Dan nodigt Punt Welzijn je graag uit voor de gratis workshop ‘Positief Gezond Ouder’ op 9 december om 19.00 uur in de Beekstraat 54 in Weert.

Tijdens de workshop gaat het over hoe je met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen om kunt gaan. Én hoe je de eigen regie kunt behouden! Positief Gezond gaat vooral over wat je wel nog kunt en hoe de verschillende pijlers met elkaar zijn verbonden.

De 6 pijlers van Positief Gezond

– Lichaamsfuncties – Ik voel me gezond en fit
– Mentaal welbevinden – Ik voel me vrolijk
– Zingeving – Ik heb vertrouwen in mijn eigen toekomst
– Kwaliteit van leven – Ik geniet van mijn leven
– Meedoen – Ik heb goed contact met andere mensen
– Dagelijks leven – Ik kan goed voor mezelf zorgen

Punt Welzijn organiseert de workshop op 9 december in samenwerking met Burgerkracht Limburg en de gemeente Weert. Locatie: Punt Welzijn, Beekstraat 54 te Weert. Tijd: 19.00 uur tot 21.00 uur.

Er zijn 25 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Aanmelden is noodzakelijk en kan t/m 27 november 2019 bij Punt Welzijn via email [email protected] of via telefoon 0495-697900. Graag bij de aanmelding vermelden: naam, telefoonnummer én e-mailadres en met hoeveel personen je wilt deelnemen aan de workshop.

Deze workshop is onderdeel van het Actieplan Senioren van Punt Welzijn. Punt Welzijn is er voor iedereen in de gemeente Weert en brengt mensen samen omdat je zo meer voor elkaar krijgt. Het project wordt ondersteund door het Interreg V-A programma Euregio Maas-Rijn en mede mogelijk gemaakt door de gemeente Weert.