Weerter Sinterklaasfilm 2019

Ook dit jaar is er weer een cameraploeg naar Spanje gegaan om de spannende avonturen van Sint en zijn Pieten vast te leggen.

In het kasteel van Sinterklaas in Spanje vertonen de Pieten vreemd gedrag! Sinterklaas staat voor een raadsel en laat de Onderwijspiet een advertentie zetten. Hierin wordt gezocht naar een Gouvernante om de Pieten weer in het gareel te krijgen. Gouvernante Marie-Claire de Poezeniér reageert hierop maar is zij wel wie ze zegt dat ze is? Wie is Marieke? Waarom doet Probeerpiet zo geheimzinnig en lukt het Sinterklaas en Onderwijspiet om het raadsel op te lossen?
De film ‘De Gouvernante’ is een productie van de Stichting Sint Nicolaas Weert onder regie van Ralf Driessens, in samenwerking met Ferry Nijsen van S-E-P Productions.

Uitzenddata

Vrijdag 15 november om 19.00 uur bij WeertFM TV. Kabel: 40 (Ziggo) 36 (UPC) Glasvezel: 1417 (KPN) 2064 (overige aanbieders) en op de site van WeertDeGekste en Nederweert24.
De herhalingen zijn op 17 november om 18.55, voorafgaand aan de uitzending van de Intocht in Weert en op de site van WeertDeGekste en Nederweert24. Ook zal de intocht dit jaar weer te zien zijn bij WeertFM TV en WeertDeGekste.

Een verslag van de intocht in Weert zal worden getoond op 17 november om 19.15 uur. De herhaling hiervan zal zijn op 5 december om 19.00 uur. Voorafgaand, om ongeveer 18.40 uur, kun je de Sinterklaasfilm óók nog eens zien. Een gezellige pakjesavond dus!