Win kaarten voor Ghost Stories

Winactie – Als je denkt dat je alles hebt gezien, komt de West End hit Ghost Stories op zaterdag 23 november naar Weert. Bang zijn was nog nooit zo leuk! Ghost Stories is een 80 minuten durende theatrale achtbaan van extreme spanning en huiveringwekkende momenten die wereldwijd al door ruim 500.000 bezoekers werd gezien.

Over de voorstelling

Een professor in de parapsychologie geeft een lezing over spookverhalen. Drie verhalen zijn hem in het bijzonder bijgebleven: dat van een nachtwaker, een jonge bestuurder en een zakenman die zijn eerste kind verwacht. Hebben die drie onverklaarbare ervaringen iets met elkaar te maken?

BLIJF TEGEN JEZELF ZEGGEN: HET IS MAAR THEATER…

Wil jij kans maken op twee kaarten voor deze voorstelling? Ga dan naar www.munttheater.nl/prijsvraag. Beantwoord de prijsvraag en vul het formulier in en wie weet win jij wel twee vrijkaarten! De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Tickets & meer info: https://www.munttheater.nl/agenda/ghost-stories.