Inschrijving MLLF van start

Vanaf vandaag, 18 november, is de inschrijving geopend voor het Midde Limburgs Leedjes Festival 2020.

De inschrijftermijn sluit op vrijdag 6 december 2019 om 20:00 uur. Een vakjury zal hierna beoordelen, welke 22 liedjes naar de finale gaan. Inschrijven kan via de website: www.middelimburgsleedjesfestival.nl. Op de website is het online inschrijfformulier te vinden, evenals het reglement Midde Limburgs Leedjes Festival.

De finale zal gehouden worden op vrijdagavond 3 januari 2020, in gemeenschapshuis de Hammaeker in Neer. De organisatie is in handen van de lokale vastelaovesvereniging de Kwiebusse in samenwerking met het comité Midde Limburgs Leedjes Festival.

Het Comité Midde Limburgs Leedjesfestival en de Kwiebusse wensen alle deelnemers succes met de voorbereidingen.