Allergiewaarschuwing Mora Kipburgers

Waarschuwingen Reageer 1 min. leestijd
Foto: Mora (via NVWA)

De Mora-kipburgers 4 x 70 gram met lotcode L9246, L9288 en L9289 zijn op de markt terechtgekomen, zonder dat in de ingrediëntenlijst op de verpakking vermeld staat dat dit product het allergeen ‘melk-eiwit’ bevat.

Het product is niet geschikt voor mensen met een melkeiwitallergie. Mensen zonder deze allergie kunnen dit product gewoon consumeren. De lotcode is vermeld aan de onderzijde van de verpakking.

Mora verzoekt consumenten met een melkeiwitallergie die in het bezit zijn van een verpakking Mora-kipburgers van 4×70 gram, met genoemde lotcode, dringend deze niet te consumeren. Door de genoemde lotcode uit de verpakking te knippen en deze op te sturen naar Mora onder vermelding van naam, adres, IBAN rekeningnummer en tenaamstelling, ontvangen consumenten het aankoopbedrag van €2,75 terug.

Het adres is:
Mora Consumentenservice, Antwoordnummer 65013, 5000 VH Tilburg

Lees de veiligheidswaarschuwing (PDF)

https://iwdg.nl/36xCCAP

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie