Kinderkerstfeest in het Keenterhart

Update – Het jaarlijkse kinderkerstfeest belooft opnieuw een mooie avond te worden voor alle kinderen van de basisschool en hun (groot)ouders. Na een succesvol optreden vorig jaar is opnieuw theatermaker, (buik)spreker en goochelaar Matthijs Vlaardingerbroek uitgenodigd om samen met ons kerstfeest te vieren.

Christengemeente Nieuw Leven nodigt Weert en omgeving uit om samen zijn bijzondere kerstvoorstelling mee te maken. Samen beleven ze het kerstverhaal op een nieuwe manier, daarna genieten we nog even na in kerstsfeer met warme chocolademelk. Het kinderkerstfeest vindt plaats op vrijdag 20 december om 19.00 uur in Keenterhart, de toegang is gratis.

Voor de oudere jeugd en volwassenen is er op dinsdag 24 december om 20.00 uur de bijzondere kerstavondviering. Begeleid door een band zingen ze oude en nieuwe kerstliederen en ontdekken ze wat kerst in 2019 nog te betekenen heeft. Iedereen is van uitgenodigd om kerst met hen mee te komen vieren tijdens deze kerstdienst in het Keenterhart.