Samenwerking BAL en HQ Weert

Algemeen Reageer 2 min. leestijd

Wie voorbij het Horne Quartier (HQ) Weert rijdt zal wel eens zijn opgevallen dat er naast de bewoners van het AZC ook regelmatig jongens met grote lengte voorbij komen.

Naast het feit dat de basketballers van Weert gebruik maken van de huisvesting op het voormalige KMS terrein zijn nu ook alle wedstrijden goed zichtbaar voor iedereen die gebruik maakt van de Kazernelaan.

Jeroen van Veen, voorzitter BAL: “Wij zijn al geruime tijd opzoek naar A-locaties om alle sportliefhebbers in Weert te informeren wanneer we thuisspelen. We zijn blij met het aanbod van HQ Weert dat we gebruik mogen maken van hun locatie. Naast Life Style Vitea is dit de 2e locatie waar onze aankomende thuiswedstrijden te zien zijn. We zijn nog opzoek naar 2 tot 3 extra locaties”. Anton Poell, eigenaar van HQ Weert: “Wij zijn blij dat we BAL kunnen helpen om hun ambities te realiseren en bij thuiswedstrijden 1.000 toeschouwers op de tribune te hebben. Ik hoop dat meer ondernemers ons voorbeeld volgen en BAL gaan ondersteunen”.

Op het doek staan mooie sfeerbeelden van de wedstrijden in de vernieuwde sporthal Boshoven. De volgende thuiswedstrijd is, zoals te zien op het doek, op zaterdag 11 januari tegen ZZ Leiden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie