Infomarkt voor veiliger Cranendonck

112 Algemeen Cranendonck Regio 3 reacties 1 min. leestijd

Budel – (Foto’s) Zaterdag vond bij het Schepenhuis aan de Markt in Budel een informatiemarkt plaats. Deze informatiemarkt was opgezet om meer bewustwording te creëren ten behoeve van een veiliger Cranendonck.

De adviseurs van Politie Keurmerk Veilig Wonen van Brabant Veilig gaven samen met Buurtpreventie Cranendonck én de politie de bezoekers voorlichting over inbraakbeveiliging en woonhuisveiligheid. Wat kan jij doen om je woning optimaal te beveiligen? En hoe kun je jezelf wapenen tegen het dievengilde? Ze gaven de geïnteresseerden bruikbare tips en de juiste informatie waarmee ze het gevoel van veiligheid kunnen vergroten.

Ook werd getoond hoe makkelijk een inbreker je woning binnen kan komen en hoe burgers het hem daarbij moeilijk kunnen maken. Meer informatie vind je via: https://www.brabantveilig.nl/.

Bekijk een impressie.
[nggallery id=’8761′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties