Eynder Pieck Festeyn in beeld

Update 0.30u – Nederweert-Eind – (Foto’s/video) Dit weekend vindt bij het Limburgs openluchtmuseum Eynderhoof voor de eerste keer het Eynder Pieck Festeyn plaats.

Het evenement staat in het teken van Anton Pieck met zijn Oudhollandse wintertaferelen in een gezellige kerstsfeer met diverse kerstkramen. In het Anton Pieckdorp worden meer dan 20 oude ambachten gedemonstreerd.

Kinderen kunnen meedoen aan kinderspelen of aan een workshop in het Eynderschooltje. De unieke paardjescarrousel was er voor de jongsten om rondjes te maken en iedereen kon genieten van de licht- en vuurjongleur, een vlooiencircus of poppenkast, straattheater, figuranten en de expositie over Anton Pieck.

Ook vandaag (15 december 2019) is het bijzondere kerstevenement te bezoeken. Voor meer informatie: www.eynderpieckfesteyn.nl.

Bekijk een sfeerimpressie (door Johan Bloemers).

Video via Youtube

https://youtu.be/b2dKBWLkpdU

[nggallery id=’8767′]