Eigenaars van sieraden gezocht

Na een melding van een verdachte situatie, heeft de politie op vrijdagavond 22 november 2019 drie mannen kunnen aanhouden. Bij hen in de auto werd onder andere een plastic tas met diverse gestolen sieraden aangetroffen.

De politie hoopt deze sieraden aan de rechtmatige eigenaar(s) terug te kunnen geven. Via het tv-programma Opsporing Verzocht is hier dinsdagavond aandacht aan besteed. Mogelijk zijn de gestolen sieraden afkomstig uit de regio Weert.

Er werden, naast inbrekersgereedschap en de sieraden, briefjes aangetroffen met daarop de volgende plaatsnamen: Weert, Venlo, Belfeld, Tegelen, Steyl, Reuver, Beesel, Swalmen, Roermond, Haarlem. Mogelijk zegt dit iets over waar de sieraden zijn buitgemaakt.

Neem contact op

Als u één of meer van de sieraden herkent, kun jeop onderstaande manieren in contact komen met de politie:
Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000

Een overzicht van alle sieraden kun je vinden via: https://opsporingverzocht.avrotros.nl/zaken/item/rechtmatige-eigenaars-van-sieraden-gezocht/.

Video via Youtube

https://youtu.be/xuBnLgkFW34