Man overleden op AZC in Weert

Update 12.08u – (Foto’s/video) De politie doet onderzoek naar het overlijden van een man in een opvanglocatie voor vluchtelingen (AZC) aan de Kazernelaan. Er worden meerdere scenario’s mogelijk geacht. Op dit moment gaat de politie uit van een misdrijf.

De politie ontving woensdagochtend rond 08.45 uur melding van een mogelijke vechtpartij bij een opvanglocatie voor vluchtelingen aan de Kazernelaan.

De hulpdiensten troffen ter plaatse het levenloze lichaam van een bewoner aan. De politie houdt rekening met meerdere scenario’s en doet onderzoek. Dit onderzoek moet ook meer duidelijkheid bieden over de identiteit van de overleden bewoner.

Update

Een persoon is door de politie aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Update 12.08u

Vanochtend is het lichaam van een 25-jarige man aangetroffen. Dit betrof een van de bewoners. De politie gaat op dit moment uit van een misdrijf. In het opgestarte onderzoek kon al snel een aanhouding verricht worden.

Er is een 29-jarige medebewoner aangehouden. Onderzoek moet onder andere uitwijzen of en op welke manier de aangehouden man mogelijk betrokken is geweest bij het overlijden. Meerdere aanhoudingen worden op dit moment nog niet uitgesloten. Meerdere scenario’s worden nog mogelijk geacht en onderzocht.

Video via Youtube

https://youtu.be/UP3CvVsyJNk