Flinke schade bij ongeval in Budel

Budel – (Foto’s/video) In Budel heeft donderdag omstreeks 18.00 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Op de kruising Deken van Baarsstraat / Burg. van Houtstraat waren twee voertuigen tegen elkaar gebotst. Volgens getuigen wilde een van de betrokken voertuigen afslaan waarna het mis ging. De inzittenden kwamen met de schrik vrij. Ze zijn ter plaatse wel nagekeken door het ambulancepersoneel.

De twee betrokken personenauto’s waren flink beschadigd. Een berger heeft de voertuigen afgesleept. De kruising moest gedeeltelijk worden afgesloten voor het verkeer. Het gevolg was ook dat het busverkeer tijdelijk stil kwam te liggen. Nadat de auto’s waren afgesleept, de kruising was schoongeveegd en absorptiekorrels waren gestrooid kon het verkeer weer door.

Video via Youtube

https://youtu.be/66hR9P7Wlaw