Archieffoto WdG: gezellig eten bij Kr8tig | Foto door: Foto Hammie

Kr8tig wil graag voor de mensen in Weert en omgeving een kerstdiner aanbieden op tweede kerstdag, 26 december van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Voor veel mensen zijn de kerstdagen een moeilijke periode waarin ze zich eenzaam of alleen of anderszins niet prettig voelen. Sommige mensen hebben de middelen niet om een maaltijd te bereiden, de puf niet, of vinden het niet waard om voor zichzelf iets klaar te maken. Daardoor komen ze vaak de deur niet uit en dan zijn deze feestdagen voor deze mensen letterlijk erg donkere lange dagen.

Herken je bovenstaande dan hoef je tweede kerstdag niet alleen te zijn. Vind je het prettig om met andere mensen een leuke middag te hebben dan nodigt Kr8tig je graag uit om van deze kerst toch een leuke herinnering te maken. Je bent van harte welkom.

Er is plek voor 60 mensen. Opgeven kan tot en met 20 december 2019. Download hiervoor het onderstaande formulier. Heb je vragen? Bel dan naar 0495 769076.

Download het aanmeldformulier / lees het menu (PDF)

https://iwdg.nl/2LhpEyy