Nico van den Bent in Oogcafé Weert

Algemeen Informatie Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto: Nico van den Bent | Fotograaf: Ruud de Vreeze

Momenteel zijn er bijzonder veel oplossingen en Apps’ in omloop voor mensen met visuele beperkingen.

Alleen veel van die digitale oplossingen zijn niet gratis en maken ook niet dat je effectief fysiek contact krijgt met de medemens. Dat maakt dat veel mensen zich intens eenzaam voelen en smachten naar wat hulp.

In het Oogcafé Weert van donderdag 12 december in buurthuis Fatima besteden ze aandacht aan de problematiek van oplopende zorgkosten en het gebrek aan sociale contacten en luisterde oren.

Nico van den Bent is ervaringsdeskundige op het gebied van schuldsanering en begeesterd voorvechter voor de minderbedeelden onder ons. Momenteel is hij werkzaam als organisatie secretaris van de SP voor Provinciale Staten.

Nico ontvangt als vrijwilliger en gastheer minimagroep Weert elke woensdagavond in het Keenterhart iedereen die wat steun kan gebruiken van welke aard dan ook. Dit doet hij overigens niet alleen want de WMG telt een aantal begeleiders en een enthousiaste groep bezoekers.

Hartelijk welkom in ons Oogcafé bij Buurthuis Fatima, Nieuwstraat 11 te Weert tussen 14.00 en 17.00 uur. De koffie en thee staan klaar en heb je vragen kun je terecht op https://www.oogvereniging.nl/agenda/.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie