Oogcafe Weert gaat weer van start

Er ging onlangs een zucht van verlichting door Nederland want we mogen eindelijk weer wat meer mensen ontmoeten. Bij het Oogcafe Weert zijn ze weer helemaal klaar voor.

In de tussentijd is er natuurlijk veel gebeurd en er zal veel te vertellen zijn. Allereerst heeft de organisatie een aantal mensen aan de lijn gehad die, op aanraden van Koninklijke Visio Sittard, een kijkje willen komen nemen. Nu is iedereen altijd van harte welkom en zeker mensen die wat meer van Oogcafe Weert willen weten. En praten met lotgenoten is inderdaad toch net even anders dan met een willekeurige buurman.

Visio Sittard verwijst graag naar het Oogcafe Weert en dat is heel verheugend ook voor de Oogvereniging Limburg. Hoe meer zielen hoe meer vreugd immers.

Het volgende Oogcafe Weert zal plaatsvinden op donderdag 10 februari 2022. Natuurlijk op het vertrouwde adres bij Buurthuis Fatima aan de Nieuwstraat 11 te Weert.

Om nu de nieuwe mensen de kans te geven om zich voor te stellen en in te burgeren is er verder geen extra activiteit gepland. Zo heeft iedereen volop de kans om contact te leggen en vragen te stellen. Er is plek voor mantelzorgers en iedereen met vragen rondom het hebben van een visuele beperking.

Praktische zaken

Voor het buurthuis gelden de bekende corona-maatregelen. Een mondkapje terwijl je loopt en anderhalve meter afstand houden. Ook moet je bewijs van inenting hebben en dit wordt ook gecontroleerd want net als de horeca zijn buurthuizen dit verplicht te doen. Je bent welkom van 14.00 tot 17.00 uur. De eerste kop koffie / thee wordt je aangeboden door de Oogvereniging de rest van de consumpties mag je zelf afrekenen.

Zoals eerder vermeld. Er is ondertussen veel gebeurd en zijn er de nodige verjaardagen geweest. Sommige van die mensen willen dat graag vieren met een traktatie. De organisatie vraagt dan ook vriendelijk om je aan te melden via 06-22924622 of [email protected].