Staatsloten, oliebollen en vuurwerk

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

In Weert houden ze nog altijd graag van tradities. Dat betekent dat veel mensen op oudjaarsdag nog op pad gaan om deze laatste dag van het jaar feestelijk in te vullen.

Ook vandaag gingen de staatsloten, oliebollen en vuurwerkpakketten als warme broodjes over de toonbank. Zo was het weer topdrukte bij het grootste verkooppunt van de Nederlandse Loterij van geheel Limburg, Primera Wouters op Moesel. De printer van de Staatsloterij draaide op volle toeren.

Voor de oliebollenbakkers in Weert zijn het ook drukke tijden. Overal staan mensen in de rij om versie oliebollen en appelbeignets te kopen. Ook de vuurwerkverkopers verkopen op deze laatste dag nog de nodige pakketjes. Met de mist in het vooruitzicht komt men ook nog even wat grondvuurwerk halen.

Fijne jaarwisseling toegewenst!

WdG wenst iedereen een fijne, gezellige en veilige jaarwisseling. We hopen jullie als gewaardeerde bezoekers ook het komende jaar op de hoogte te mogen houden van de actualiteiten uit Weert en de regio. Daarom ook een dankjewel voor de adverteerders op dit platform die dat mogelijk maken.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie