Win tickets voor Those Were The Days

Those Were The Days
Those Were The Days in de Bosuil

Winactie – WdG mag in samenwerking met muziekcentrum De Bosuil 3×2 tickets weggeven voor Those Were The Days dat op zaterdag 21 december a.s. zal plaatsvinden in De Bosuil.

In juni vond in De Bosuil de eerste editie plaats van een gloednieuwe dansavond: Those Were The Days. Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore; alles kwam voorbij en er werd volop gedanst. Deze zeer gezellige avond schreeuwt dan ook om een vervolg en die gaat er dan ook komen: Omcirkel zaterdag 21 december in je agenda en trommel je vrienden op!

Hou je ervan om de hele avond te dansen op hits uit de 80’s, 90’s en 00’s? Dan is Those Were The Days dé avond voor jou. Dit alles in combinatie met oldskool videoclips, en decoratie waarmee je je terug in de tijd waant. Dus neem je oude Tamagotchi mee, pak die blauwe mascara uit de kast en dans alsof de tijd heeft stilgestaan. Deze editie zal in een speciale kersteditie zijn.

Winactie

Wil je kans maken op 2 tickets die ze driemaal verloten? Beantwoord dan onderstaande vraag: Bij welk radiostation is DJ Joep werkzaam?

Mail je antwoord naar [email protected] en win die tickets!