Mannen op de vuist in supermarkt

De politie is zaterdagochtend in actie moeten komen voor een vechtpartij in de Lidl-supermarkt in Weert.

Getuigen melden dat twee mannen met elkaar op de vuist waren gegaan in de supermarkt. Een andere bezoeker van de supermarkt greep meteen in om de twee vechtersbazen uit elkaar te halen. Ondertussen werd de politie gealarmeerd.

De politie kwam met vier eenheden ter plaatse om de ruzie te sussen. Dat lukte uiteindelijk. Het bleek te gaan om een onderlinge familiekwestie.

Grote impact

Het gevecht had vooral impact op de kinderen die aanwezig waren in de supermarkt. “Meerdere kinderen stonden te huilen”, zo meldt een van de getuigen. Tevens stond er een vrouw te filmen terwijl haar zoontje tegen haar been stond te huilen. Vooral deze laatste situatie heeft meerdere bezoekers ook nog eens boos gemaakt.

Inmiddels is de rust weer wedergekeerd. Er is niemand aangehouden.