Springkussenfestival Springland

Foto door: Theo Van de Winkel

Winactie – In Sporthal De Grenslibel wordt in de tweede week van de kerstvakantie het overdekte springkussenfestival Springland georganiseerd. Enthousiastelingen maken kans op het winnen van 4 tickets voor een van de dagen.

Op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 januari 2020 transformeert de sporthal van Stramproy tot een echte springkussenwereld. Drie dagen lang kunnen kinderen t/m 12 jaar naar hartenlust springen op vele kleurrijke springkussens in alle vormen en maten. Het festival beleefde al twee succesvolle edities onder de noemer Bouncing Boulevard, vernoemd naar de evenementenlocatie op bedrijventerrein Weerter Boulevard. Met de verhuizing zien organisatoren Ambiance Events en Bas Attractieverhuur de aanleiding een nieuwe naam voor het evenement te introduceren.

Springland is de drie dagen te bezoeken van 10:00 tot 17:00 uur in Sporthal De Grenslibel, Burgemeester Smeijersweg 4 te Stramproy. In de omgeving zijn weliswaar voldoende parkeerplaatsen, maar bezoekers die dichtbij wonen wordt gevraagd te voet of met de fiets te komen. Omdat het evenement in een sporthal wordt georganiseerd is het niet toegestaan daar eten en drinken te nuttigen. Aangrenzend aan de hal vol springkussens zijn terraslocaties ingericht, waar een assortiment aan warme en koude dranken, festivallekkernijen en warme soep wordt aangeboden.

De entreeprijs aan de kassa is €4,00 per persoon. Vroege vogels die voor 11:00 uur arriveren worden beloond met een korting van 1 euro per persoon. Meer informatie is te vinden op www.springlandfestival.nl.

Winactie

Wil jij kans maken op het winnen van vier tickets voor Springland? Klik op de link naar het Facebook-evenement en zet jezelf op ‘geïnteresseerd’ op de datum van jouw voorkeur. Op 1 januari worden voor élke dag 4 entreekaarten verloot.

Facebook-evenement: www.facebook.com/events/458954091433917