Foute Kersttruienfeest bij BAL

Algemeen Sport Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Zaterdag 21 december speelt BAL H1 de thuiswedstrijd tegen Heroes Den Bosch. Na gewonnen competitiewedstrijden in en tegen Rotterdam en de thuiswedstrijd tegen Amsterdam worden de degens gekruist met de hoofdmacht van het basketball uit Den Bosch.

Na afloop van deze wedstrijd zal er in het sportcafé van Sporthal Boshoven op feestelijke wijze geproost worden op het afgelopen jaar. Het thema: Foute Kersttruienfeest. De beste foute kersttrui wint een prijs en er zal een huldiging zijn van een vrijwilliger van het eerste uur.

De wedstrijd begint om 20.00 uur, de afterparty in kersttrui start direct daarna rond 21.30.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie