Video – Op vrijdag 21 februari aanstaande staat alweer de 10e editie gepland van het Herstebal. Een evenement bij Café Aod Bosseve om de vastelaovendj knallend te gaan openen.

Ook dit jaar belooft het weer een fantastische avond te worden met optreden van o.a. Kartoesj, Paul & Leo en Stefan Wolter. Naast deze optredens staat deze avond in het teken van het binnenhalen van de bokaal “Herst van het Jaor”. Deze trofee is binnen te halen door de persoon die de “loompste streek” heeft uitgehaald afgelopen jaar.

Naast de vele aanmeldingen van “streek” zijn alle aanmeldingen welkom om deze avond tot een nog groter succes te maken. Wil je iemand aanmelden die iets lomps heeft gedaan afgelopen jaar? Dan kan dit via [email protected] Gedurende deze avond zullen deze hersten in het zonnetje worden gezet en maken ze kans op de bokaal en de titel “Herst van het Jaor.

Het belooft een geweldige avond te worden met veel muziek, leuke verhalen/anekdotes en vooral gezelligheid. Een top opening van de vastelaovendj, 21 februari 2020 om 20.11 uur bij Aod Bosseve op Boshoven.

Mocht je hersten willen aanmelden? Bekijk het filmpje:
https://youtu.be/WfbTe3YLRvM