Aldor BV in Weert overgenomen

Per 1 januari 2020 heeft LOA Full Surface Group alle activiteiten van Aldor BV in Weert heeft overgenomen. Aldor BV is gespecialiseerd in oppervlaktebehandelingen en het behandelen van producten voor onder andere de machinebouw, automotive, (scheeps)bouw, medische en elektronica industrie.

Het bedrijf is bovendien specialist in het anodiseren en chromateren van aluminium producten. Deze activiteit verbreedt de dienstverlening van de LOA Full Surface Group en past daarmee geweldig binnen de ambitie om een totaalaanbieder van oppervlaktebehandelingen te worden.

Door de toevoeging van Aldor BV aan de sterk groeiende LOA Full Surface Group worden de krachten gebundeld met de andere bedrijven binnen de groep: LOA Automotive, LOA Coating, LOA Deege, LOA Wilmink en LOA MTRC. Zij hebben allen hun eigen expertise in verschillende marktsegmenten en maken al optimaal gebruik van elkaars kennis en ervaring.

Deze overname heeft geen grote consequenties. De mensen, de middelen en de locatie wijzigen niet. Door de bundeling van krachten en ervaring zouden klanten in de nabije toekomst alleen voordelen hiervan moeten ondervinden. Vol vertrouwen ziet men de toekomst tegemoet.

Op zaterdag 1 februari 2020 is er een open dag. Geïnteresseerd? Kijk dan op de website: https://www.aldorbv.nl/open-dag-2020/