Schade bij botsing op Wilhelminasingel

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn dinsdagavond rond 19.20 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Wilhelminasingel.

Een vrouw wilde met haar auto vanuit de Driesveldlaan de Wilhelminasingel oprijden, maar zag daarbij een naderende auto uit de richting van het stadhuis over het hoofd. Het kwam tot een botsing. Omstanders, waaronder een raadslid en wethouder van de gemeente Weert, boden direct eerste hulp, stelden de betrokkenen gerust en waarschuwden de hulpdiensten.

De bestuurder van de auto is ter plaatse nagekeken in een ambulance. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis maar kreeg wel een mitella om. De bestuurster van de auto was met de schrik vrijgekomen. De auto’s liepen flinke schade op en moesten worden afgesleept door een berger.

[nggallery id=’8880′]

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie