Win arrangement Proeflokaal Bregje

Algemeen Uitgelicht Weert Winacties Reageer 1 min. leestijd

Winactie – Bij Proeflokaal Bregje Weert zijn ze dit jaar wel héél goed begonnen. Je geniet nu namelijk de hele maand januari (ma t/m do) van een driegangen keuzemenu inclusief drankjes voor maar 19,95! Waarom zou je zelf nog koken?

Om deze actie helemaal goed van start te laten gaan geven we 2 x 2 januari actie arrangementen weg. Wat je moet doen om kans te maken? Onderstaande vraag juist beantwoorden ?.

Bekijk voor meer informatie: https://www.proeflokaalbregje.nl/acties/januari-actie en https://www.facebook.com/proeflokaalbregjeweert/.

Prijsvraag

Deze prijsvraag is afgelopen, de winnaars zijn:
– L. Verdonk-Kirkels
– J. Teeuwen

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 19 januari 2020. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. De woonplaats wordt gevraagd in verband met doelgroepmeting. Alleen de gegevens van de winnaar wordt gedeeld met Proeflokaal Bregje Weert. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie