Hieërezitting keert terug in Weert

1 reactie
Archieffoto: herenzitting in 2013

Update – Dit jaar wordt, na jaren van afwezigheid, weer een Hieërezitting georganiseerd in Weert. En wel op zondag 9 februari in de Poort van Limburg.

Er is een middagvullend muzikaal programma met verschillende artiesten, begeleid door ‘Die Heimat Kapelle’. Op het podium treden diverse artiesten op zoals: Helene Fisher (Caro), The Diva’s, Eefje Polman, Berry Knapen en uiteraard nog veel meer. Het programma wordt op ludieke wijze gepresenteerd door Ed en Frans. Traditiegetrouw krijgt iedereen bij de ontvangst eieren met spek geserveerd om alvast een goede bodem te leggen.

De Hieërezitting wordt nieuw leven ingeblazen door Giga Entertainment in samenwerking met een aantal Weerter ondernemers en verenigingen. Er zijn zowel losse toegangskaarten te koop alsook een volledig tafel-arrangement voor 10 personen. Tickets zijn online te bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/hieerezittingwieert.

Meer informatie is terug te vinden op de Facebookpagina via www.hieerezittingwieert.nl.

Update

De hieërezitting is afgelast.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie