Familie Winterwandeltocht

Nederweert-Eind – Op zondag 26 januari organiseert Scouting Nederweert een wandeltocht voor de hele familie. Er zijn routes van 5, 10 en 16 kilometer voor je uitgezet in de prachtige natuur rondom de Houtsberg.

Speciaal voor de jongste kinderen is er een belevingstocht van 5 kilometer. Speuren naar de route, leuke opdrachten en op het einde een smakelijke verrassing. Ideaal voor een paar uurtjes lekker in de natuur met het hele gezin.

Naast deze tocht voor de allerkleinste zijn er twee uitdagende routes van 10 en 16 kilometer uitgezet. Beide afstanden komen langs de pauzeplek waar je even tot rust kan komen met lekkere soep en een broodje, maar ook een avontuurlijk spel kan spelen. Opgelost? Dan is er ook voor jullie op het eindpunt een smakelijke verrassing.

Start- en eindlocatie is dagcamping de Houtsberg, Banendijk, Nederweert-Eind. Starten kan tussen 9:00 en 12:00 uur voor de 5 km en tussen 9:00 en 11:00 uur voor de 10 en 16 kilometer. Inschrijven kan ter plekke en kost € 2,50 per persoon. Leden en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

Alle routes zijn duidelijk bewegwijzerd en zowel op de dagcamping als op de pauzeplek is er eten en drinken voor de wandelaars. De opbrengst van de wandeltocht komt ten goede van de leden.