Verkeershinder door ongeval op N273

Grathem – Op de Napoleonsweg-Zuid (N273) heeft maandag rond 17.20 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Een bestuurder van een bestelbus merkte het verkeer voor zich te laat op. Hij wilde uitwijken met als gevolg dat zijn bus tegen twee andere auto’s aan botste. Een derde auto raakte beschadigd omdat deze over de brokstukken reed. Wonder boven wonder raakte niemand gewond.

De bestelbus kwam midden op de provinciale weg tot stilstand. Het gevolg was dat de weg volledig moest worden afgesloten. Het verkeer komende vanaf de snelweg A2 moest worden omgeleid. Hierdoor ontstond er verkeershinder op de N273, de afrit A2 bij Wessem / Grathem en de afrit A2 bij Kelpen-Oler.

Twee auto’s en de bestelbus moesten worden afgesleept door een berger. De derde betrokken auto kon verder rijden nadat de gegevens waren uitgewisseld. Rond 18.30 uur is de weg deels vrijgegeven voor het verkeer.

[nggallery id=’8852′]