Nieuwjaarsbaby Ozias verwelkomd in SJG tijdens relatief rustige jaarwisseling

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Het Sint Jans Gasthuis in Weert blikt terug op een overwegend rustige jaarwisseling, met positief nieuws vanuit de kraamafdeling. Op 1 januari verwelkomde het ziekenhuis de nieuwjaarsbaby Ozias, die om 8:10 uur ter wereld kwam. Het jongetje weegt 3840 gram, zo meldt het SJG.

De Spoedeisende Hulp (SEH) van SJG Weert meldt een relatief rustig verloop van de nacht, met één incident van letsel door vuurwerk. Een patiënt werd behandeld voor handletsel als gevolg van vuurwerkgerelateerde activiteiten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie