Jaarlijkse ATB-cross TWC Stramproy

Algemeen Dorpen Sport Stramproy Reageer 1 min. leestijd

Toer- en Wielerclub Stramproy organiseert zondagmorgen 16 februari a.s. haar jaarlijkse ATBcross door de bosrijke omgeving van Stramproy. Er worden die morgen 2 routes gereden, die beiden in Stramproy starten. Ook niet leden zijn van harte welkom. Deelname is gratis.

De start van deze cross is om 9.00 uur vanaf het Kerkplein. Er kan gekozen worden uit 2 routes. De ene route is voor de gemiddelde renners op niveau van de C- en D-groep. De andere route is voor de snellere renners op het niveau van de A- en B-groep. Niet leden kunnen vooraf of bij de start met coördinator Frank Teeuwen afstemmen voor welke groep het beste kan worden gekozen. Beide groepen hopen rond 11.30 uur terug bij de Maroy Bar te zijn.

Na afloop van de tocht staat bij de Maroy Bar de erwtensoep klaar en kan hier de inwendige mens worden verzorgd. Belangstellenden kunnen zich tot en met zondag 9 februari aanmelden bij Frank Teeuwen. Bij voorkeur per mail: [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie