(Foto’s) Tijdens de kolderieke avond op zaterdag 11 januari is Celina Keulen uitgeroepen tot de nieuwe Kroeënpreenses van V.V. De Beesterbolle.

Celina is een dochter van Raymond Keulen en Diana Keulen-van der Linden. Ze zit in groep 8A van OBS Molenakker bij Juffrouw Kitty. Samen met haar ouders en zusje Jony woont ze in de Boermansstraat. Maar niet lang meer want binnenkort gaan ze verhuizen naar de Biest!

Ze viert vastelaovendj al sinds ze een half jaar oud is, en samen met haar ouders en zusje is ze lid van V.V. de Ziëmelezeîkers. Ook danst ze fanatiek bij de Huppelpupkes. Naast vastelaovendj vieren tekent Celina graag, gaat ze naar Scouting St. Maarten en bokst ze bij de Weerter Ring onder leiding van Aito Köster. Omdat Celina vooral onder het eten iedereen de oren van het hoofd “zanikt” heeft ze de orde van de zanikbôks ingesteld (zaniken en boksen).

Tijdens het seizoen wordt Celina bijgestaan door 2 fanatieke adjudanten: Javiera Ras en Imme Leijendeckers. Samen gaan ze de jeugd van de Biest en Molenakker voor onder het devies: “Vae laote de beinkes zwieëre en zwejje. En laote de vastelaovendj oeëver de Beest haer wejje!”