Laatste werkdag van vrolijke juf Ria

Ingestuurde foto: Juf Ria

(Foto’s) Woensdag was de allerlaatste officiële werkdag van juf Ria na ruim 38 jaar werken in het onderwijs. Per 1 februari bereikt ze haar pensioenleeftijd.

Omdat er donderdag en vrijdag gestaakt wordt in het onderwijs, vierden de kinderen en leerkrachten van basisschool het Dal (onderdeel van Markeent) woensdag samen met de juf en haar gezin een afscheidsfeestje.

Juf Ria heeft zich vele jaren met hart en ziel ingezet voor haar kinderen, haar school, haar collega’s en haar ouders. Ze werd woensdag feestelijk ingehaald door alle leerlingen van de school met de huifkar. Haar groep 4 mocht gezellig mee in de huifkar.

Het plezier en de vrolijkheid waren ook terug te zien in een openingslied, een toneelstuk met verhalen van groep 4 die de kinderen hadden geoefend met theater Rabarbera en een afscheidslied dat kinderen samen met Pepijn van Pepino hadden ingestudeerd. Het was een dag vol muziek, toneel , spel en verrassingen. Een vrolijk, kleurrijk afscheid van een vrolijke juf.