Evenals de afgelopen jaren zal het Dekenaal Lourdescomité Weert ook in 2020 weer ondersteuning bieden aan de pelgrimsreizen naar Lourdes.

Samen met het Pelgrimshuis uit Maastricht worden in de maanden mei en september diverse Lourdesreizen georganiseerd voor zieken en pelgrims, met vliegtuig of bus. Het Lourdescomité Weert tracht met name Lourdesreizigers te entameren voor de reis van 8 tot en met 13 september. Samen op reis gaan naar de plaats waar jaarlijks miljoenen pelgrims uit de hele wereld elkaar ontmoeten en tot steun zijn. Ze gaan dit jaar voor de 35ste jaar.

Personen die bij CZ verzekerd zijn kunnen onder bepaalde voorwaarden een tegemoetkoming ontvangen in de kosten van de reis. Heb je interesse in de reis naar Lourdes neem dan contact op met een van onderstaande contactpersonen. Zij vertellen je graag nadere details over de reis.

De leden van het Lourdescomité zijn ook gaarne bereid om op afroep een informatiebijeenkomst te beleggen voor belangstellende verenigingen of groepen. U kunt bellen:
Chrit Götzen – tel.0495530282
Nelly Craemers – tel.0495563328
Toos Tinnemans – tel.0495633421
Harrie Hanssen – tel.0495542410