Nieuwe band tijdens bonte avonden

Foto door: Adrie Hendriks

Binnenkort brengt Stadsvastelaovendjvereîniging De Rogstaekers weer negen Bonte Avonden op de planken van het Munttheater. Al maandenlang wordt er hard gewerkt aan deze gloednieuwe productie boordevol humor en muziek. Nadat vorig jaar afscheid is genomen van de Boonte Aovendj Bend (B.A.B.) zijn de Rogstaekers er trots op dit jaar een geheel nieuw muzikaal gezelschap te presenteren.

De nieuwe band zal haar debuut maken op 24 januari en luistert naar de naam ‘Boont Ongeluifelik Vrieët Aovendj Gezêlschap’, afgekort B.O.V.A.G. Maar liefst 7 muzikanten vormen samen deze gelegenheidsformatie: Sanne Heuijerjans (lead vocals), Olivier de Jong (drums), Thijs Verheul (toetsen), Martijn Mennen (gitaar), Tim Florack (basgitaar), Björn Wiermans (trompet/backing vocals) en Richard Schreurs (trombone). Onlangs dook de band de studio in om de single ‘Mer vae goan doeër’ op te nemen. De single met bijbehorende videoclip is te beluisteren en te bekijken via het Youtubekanaal en de Facebookpagina van de Rogstaekers en de band.

De Boonte Aovendje en de Boonte Femiêliemiddige van de Rogstaekers zijn te zien van 24 januari t/m 1 februari. De voorstellingen kenmerken zich door snel afwisselende sketches en volop muziek, zang en dans. Kortom, een show die je gezien moet hebben! Kijk voor meer informatie op www.munttheater.nl/vvderogstaekers.