Gezochte Peugeot 206 aangetroffen

Update 0:24u – (Foto’s) De meldkamer politie heeft zaterdagavond een Burgernet-bericht verstuurd in verband met een zoekactie.

Agenten zoeken momenteel een groenkleurige Peugeot 206. De reden waarom is niet bekend gemaakt. Mogelijk zitten er drie personen in het voertuig. Het voertuig is weggereden richting de Castertweg (Tungelroy).

Heb je meer informatie? Bel dan 112.

Update 0.24u

De Peugeot 206 is aangetroffen dankzij een Burgernet-deelnemer. Het bleek uiteindelijk allemaal mee te vallen.

Bij de politie was zaterdagavond melding gemaakt van een verdachte situatie. Er werd een man gezien langs een omheining van een woning aan de Maaseikerweg. Gezien het tijdstip en de donkere locatie werd er alarm geslagen. Vanuit de politie werd een Burgernet-melding verstuurd.

De auto werd door een Burgernet-deelnemer gezien op de Ittervoorterweg in Swartbroek. Daar draaide de auto en reed deze terug via de Breijbaan naar de Castertweg. Ondertussen werd de politie ingeseind.

De verdachte auto stopte weer op de locatie waar deze eerder die avond was gezien. Intussen arriveerde de gealarmeerde politie. De man bleek eerder die avond een plasje te hebben gepleegd bij de omheining van de woning.

De bestuurder was teruggereden naar de Castertweg / Maaseikerweg omdat hij daar mogelijk zijn telefoon was verloren tijdens het plassen. Toen uiteindelijk bleek dat het loos alarm betrof kon iedereen weer de weg vervolgen.

Lees het Burgernet-bericht

https://www.burgernet.nl/burgernet/3113418

[nggallery id=’8842′]