Soundcontrol reünie in Weert

Foto: Archieffoto WdG - Poort van Limburg

Liefhebbers van trance-classixs en hardtrance opgelet: op zaterdag 8 februari 2020 zal er een heuse Soundcontrol reünie plaatsvinden in de Poort van Limburg in Weert.

In het begin van de zero’s heeft er een roemruchte reeks dance-events plaatsgevonden in voormalig discotheek Grand Madeira te Nederweert. Destijds hebben er flink wat grote namen van weleer op de planken gestaan. Wie kan zich Johan Gielen, Showtek, Vato Gonzales, Klubbheads, José & G-spott nog herinneren? Met aanvulling van het lokale dj-talent uit de regio hebben we legendarische avonden beleefd in een bomvolle zaal onder de naam Soundcontrol.

Inmiddels zijn we een flink aantal jaren verder en is het hoog tijd voor een reünie… dus: wèl je haren verloren maar nog niet je flashy dance-moves? Kom dan op zaterdag 8 februari 2020 naar Poort van Limburg om die toffe staptijd van weleer nog eens dunnetjes over te doen. Met de vibe van vroeger, de tofste platen van toen en ook al je maten en chickies uit de jaren ’00, zal de grote zaal worden omgetoverd tot een waar dance-walhalla. Met de vetste sound, dikste lichtshow en dj’s van toen zal het een avond worden om niet te vergeten.

Dit is de DJ line-up

– DJ Francois (Zino/Atmoz)
– G-Bric (België – Tropicana)
– JeePee
– Robin Rox
– Vok & Ogre
– DJohn
– The Unforgiven
– Al-B
– Red Rebel

De deuren zijn geopend vanaf 20:00, dus wil je niks missen, wees op tijd. Op veler verzoek zal een hot item uit het Grand Madeira-tijdperk nieuw leven worden ingeblazen: de “Mix van de week”! Een ouderwets lekkere mix voor een ouderwets goeie deal van 1 drankmuntje.

Tickets voor dit evenement kunnen worden gekocht op: www.ticketkantoor.nl/shop/soundcontrol. Het laatste nieuws volg je via het Facebook-event: www.soundcontrolweert.nl.