4e Wieërter Kwis voorlopig de laatste

De vierde editie van de Wieërter Kwis, welke gepland staat voor zaterdag 14 maart aanstaande, is voorlopig de laatste editie van de populaire stadsquiz.

Zaterdagavond hebben de dames van Ladies’ Circle Weert hun moeilijke beslissing kenbaar gemaakt via Facebook. De Wieërter Kwis was bedoeld als eenmalig evenement maar door de populariteit en het enthousiasme van de deelnemers besloot men om een tweede, derde en dit jaar een vierde editie te organiseren.

“De Wieërter Kwis organiseren is ontzettend leuk, maar het is ook enorm veel werk, misschien wel te veel werk om het jaar in jaar uit te blijven doen. Dat is eigenlijk de grootste reden achter ons besluit.”, zo lichten de dames toe. De dames hebben aan allerlei oplossingen gedacht en overwogen, maar het heeft niet dé oplossing gebracht waar ze naar zochten. Ze willen de ‘kwis’ op hun ‘ladylike’ manier organiseren, dus met een formule waar zij allemaal achter kunnen staan.

Ze weten niet wat de toekomst brengt, maar de Wieërter Kwis zal voorlopig niet meer worden georganiseerd. Maar 14 maart a.s. beloven ze weer te gaan knallen. Dat staat garant voor ontzettend veel lol, zo is de belofte.