Eerste muziekclip Dopamine

Video – Dopamine, een akoestisch duo bestaande uit Sophie en Fleur, wonnen vorig jaar de akoestische muziekprijs van Van Horne Pop 2019. De prijs, aangeboden door Stichting WMA, betrof een audio-opname van Collin Kessels, en een filmopname van Dion Huiberts op een mooie locatie in Weert. In dit geval filmden we Dopamine bij het Zuilenkabinet!

Dopamine is niet de enige band die een muziekclip gemaakt heeft met Stichting WMA en samen met andere muzikanten wordt er (heel) langzaam, maar vooral gezellig, gewerkt aan een afspeellijst van muzikanten op YouTube. Waar volgens Martijn Smolenaers nu een mix van liveoptredens en studio-opnames ontstaat. “Binnenkort hopen we ook de stap te kunnen maken naar een Spotifylijst van Weert. Op deze manier verbinden we de muzikanten op een unieke manier, ook na de middelbare school”.

Ook dit jaar zullen Martijn Smolenaers en Collin Kessels jureren bij Van Horne Pop om een nieuw akoestisch duo of groepje te vinden waarmee ze een gave videoclip gaan opnemen. Dit soort beelden geven energie en helpen de nieuwe muzikanten van Weert om meer optredens te vinden in de regio. Dus houd de inschrijvingen van Van Horne Pop 2020 in de gaten en wie weet tot binnenkort!

Video via Youtube

https://youtu.be/aCwPIhUsafs