Hermeniekes on tour

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto door: Hermeniekes on tour

Op de vastelaovendj-dinsdag 25 februari organiseren Kepèl Gootgemootj en de Hermeni-j Vannix weer het: Hermeniekes on tour. Alle kepèllen verzamelen zich ’s morgens bij Café de Tramhalte. Na een kort gezamenlijk warmblazen van de instrumenten onder leiding van Tjeu Snoek zullen de kepèllen op pad gaan.

In diverse cafés, maar ook tijdens hun verplaatsing in de binnenstad spelen tussen 13.30 uur en 17.00 uur per sessie 2 of 3 kepèllen. Iedere kepèl zal 3 cafés bezoeken alwaar zij ongeveer een uur verblijven. De kepèllen wisselen zich onderling af tussen de cafés en onderweg van de ene naar de andere café zal er ook muziek gemaakt worden. Rond 17.15 uur komen ze allemaal bij elkaar bij het “Lindeboom Fieëst oppe Mêrrentj” van de Rogstaekers en zullen ze gezamenlijk met enkele nummers afsluiten.

Ze zijn verheugd te kunnen berichten dat de volgende horecagelegenheden de kepèllen een warm hart toedragen en hun deelname hebben toegezegd: Café de Tramhalte, De Soos, Café de Harmonie, Café Vreug of Laat, Café Gotcha, Café ’t Swaentje en de Apostel. Deelnemende muziekgezelschappen zijn: Leipe Lûp, Koepelbloazers, Vae Same, Hermeni-j De Kompeni-j, As Arraias, Um te Bäöke, Percussive Interlude, de Hei-jbieësembingers, Vâlse Loef Wieërt, Los Zandtos, Hermeni-j Vannix, en Gootgemootj Er is voor dit evenement goed overleg geweest met de Rogstaekers.

Ze gaan er met zijn allen een geweldige middag van maken!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie