Auto en fietser botsen op Wilhelminasingel

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn dinsdag rond 13.40 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Wilhelminasingel in Weert.

Ter hoogte van de kruising Driesveldlaan / Wilhelminasingel waren een fietser en auto met elkaar in botsing gekomen. De fietser kwam ten val. Hij raakte bezeerd aan zijn been en is ter plaatse nagekeken in een ambulance.

De bestuurster van de auto was ongedeerd, maar flink geschrokken. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval en heeft getuigen gehoord. De auto liep lichte blikschade op.

[nggallery id=’9022′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie